Chystáme uměleckou aukci pro Ukrajinu

31. března 2022

Naše středisko humanitární a rozvojové spolupráce Diakonie ČCE pořádá opět po roce spolu s galerií OriginalArte charitativní uměleckou aukci. Ta proběhne 17.4. 2022, od 18:00 skrze aukční portál Livebid. Do aukce se můžete zapojit zde.

Výtěžek uměleckých děl, které byly darovány Diakonii, bude tento rok použit na podporu lidí, které zasáhla válka na Ukrajině. V loňském roce nás podpořila řada předních českých výtvarníků a fotografů, jako například Pasta Oner, Vladimír Houdek, Martin Salajka, Pavel Příkazký, Karolína Klimešová, Jan Gemrot, Tomki Němec, Tereza z Davle a další.

Aukce se s ohledem na covidová opatření konala pouze skrze aukční portál a vynesla úctyhodných 250 000 korun a peníze putovaly na podporu komunitního centra Tahaddi v Libanonu. Více informací o proběhnuté aukci najdete na odkaze zde.

I přes velmi náročnou situaci na Ukrajině nezapomínáme na potřeby Libanonu a stále je možné podpořit naši kampaň www.postnise.cz, koupí Postní kuchařky nebo produktů ušitých v Libanonu, které najdete zde.

Chystáme uměleckou aukci pro Ukrajinu
31. března 2022 - Chystáme uměleckou aukci pro Ukrajinu